Snelle offerte

Indien wij meteen over alle informatie beschikken, kunnen wij u sneller van een correcte offerte voorzien! Dit proces gebeurt alsnog handmatig, geef ons de tijd om alle informatie na te kijken en de beschikbaarheid te controleren.

Wij doen ons uiterste best om u zo snel als mogelijk van een gepersonaliseerde offerte te voorzien. Houdt u er echter rekening mee dat april, mei en juni ontzettend druk kunnen zijn, waardoor uw offerte iets langer uitblijft dan normaal. Dit formulier zo compleet mogelijk invullen, zorgt ervoor dat wij uw verzoek vlotter kunnen verwerken.

TER INFO: Wij maken gebruik van een programma voor het verzenden van onze offertes en facturen. In sommige gevallen kan de e-mail daarom in uw “ongewenste berichten” folder terechtkomen.

Persoonlijke (facturatie) gegevens

Afwijkend afleveradres

Zakelijke klant

(Alleen invullen wanneer u een zakelijke klant bent)

Wanneer is het feest?

Alle materialen worden meestal de dag voor het feest geleverd en de dag na het feest opgehaald. Voor de springkastelen –in geval van één dag huur- vindt de levering en ophaling plaats op dezelfde dag. Afhankelijk van onze agenda kan dit soms afwijken. Lever- en ophaaldata zal u terugvinden op de offerte.

Omschrijf het benodigde materiaal en de aantallen

Extra opmerkingen, relevante informatie of vragen m.b.t. de huur

Noteer hier relevante en/of belangrijke opmerkingen betreffende de huur, levering of ophaling. Bv: “Plaatsing op harde ondergrond (anders dan gras) van … materialen.” en/of “Locatie enkel bereikbaar via trappen.” en/of “Verplaatsing door het huis.” en/of “Smalle doorgang van …cm op zijn smalst.”

Verzekering

Verzenden